
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 Salatgurke
- 2 - 3 Karotten
- 1 ¼ TL Salz
- ½ Knoblauchzehe
- 4 Stängel frische Dille Spitzen abgezupft
- 200 g Naturjoghurt cremig
- 50 g Frischkäse
- 2 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 TL Zitronensalzpaste, selbst gemacht (siehe Tipp)
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 64 kcal / 267 kJ
- Białko
- 3 g
- Tłuszcz
- 4 g
- Węglowodany
- 4 g
- Błonnik
- 1 g