Urządzenia i Akcesoria
Reissuppe
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 50 min
2 Portionen
Składniki
-
50 g Pastinaken, geschält, in StückenKarotten geschält, in Stücken50 g
-
Reis (siehe Tipp)30 g
-
Butter in Stücken20 g
-
Wasser500 g
-
Salz2 - 3 Prisen
-
Ei (opcjonalnie) (siehe Tipp)1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
5 g
Kalorie
734 kJ /
176 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Hausmittel
12 Przepisów
Austria
Austria
Może spodoba Ci się również...
Nudelsuppe
35 min
Fisolengulasch
1 godz. 10 min
Knoblauch-Cremesuppe
20 min
Suppe für faule Tage
10 min
Haferflockensuppe
20 min
Saftiger Polentaauflauf mit Äpfeln (glutenfrei)
1 godz. 25 min
Erdäpfelcremesuppe mit Leberkäse-Croutons
35 min
Apfel-Zwiebel-Tee
15 min
Schnelle Minestrone
20 min
Gebundene Gemüsesuppe mit Polenta
45 min
Fenchel-Karotten-Crèmesuppe
40 min
Risi-Bisi
30 min