Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
aceite de nuez
lub aceite de girasol (para engrasar) - 150 g de harina de fuerza (y algo más para espolvorear)
- 150 g de harina integral de trigo
- 1 cucharadita de sal
- 1 ½ cucharaditas de levadura de panadería deshidratada instantánea
- 15 g de miel (opcjonalnie)
- 200 g de agua
- 120 g de nueces peladas
- Wartości odżywcze
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 661.1 kJ / 158.1 kcal
- Białko
- 4.2 g
- Węglowodany
- 18.1 g
- Tłuszcz
- 7.6 g
- Błonnik
- 2.2 g
Alternatywne przepisy
Pan de aceitunas
3h
Pan integral de molde
3h
Pan de frutas y frutos secos
2h 55min
Pan integral al vapor
2u.
Panecillos bretzel
5 godz. 30 min
Pan de molde con cerveza negra y mostaza a la antigua
1h 30 min
Pan de soda irlandés
35min
Pan integral con harina multicereales
3u. 50min
Pan integral con cerveza negra y dátiles
2sa 40 dk
Pan integral con muesli
4h
Pan de cinco semillas
1h 50min
Pan integral de espelta y centeno
2h 15min