Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
aceite de nuez
lub aceite de girasol (para engrasar) - 150 g de harina de fuerza (y algo más para espolvorear)
- 150 g de harina integral de trigo
- 1 cucharadita de sal
- 1 ½ cucharaditas de levadura de panadería deshidratada instantánea
- 15 g de miel (opcjonalnie)
- 200 g de agua
- 120 g de nueces peladas
- Wartości odżywcze
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 661.1 kJ / 158.1 kcal
- Białko
- 4.2 g
- Węglowodany
- 18.1 g
- Tłuszcz
- 7.6 g
- Błonnik
- 2.2 g
Alternatywne przepisy
Pan de molde integral con espinacas
1h 40min
Pan integral con muesli
4 Std.
Pan de aceitunas
3h
Panecillos con semillas de amapola
2 Std. 40 Min
Hogaza de centeno, pipas y linaza
16u. 50min
Pan de soda irlandés
35min
Pan rústico de cúrcuma
9 godz. 30 min
Pan de molde con semillas de amapola
2 Std. 10 Min
Pan integral de molde
3h
Pan integral de espelta y centeno
2 godz. 15 min
Pan con kéfir, harina integral y semillas
2 godz. 15 min
Pan de cinco semillas
1 Std. 50 Min