Urządzenia i Akcesoria
Chilli Oil
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
260 g
Składniki
-
dried chilli flakes to taste40 - 50 g
-
sesame seeds25 g
-
fine sea salt1 tsp
-
sunflower oil200 g
-
Sichuan peppercorns5 g
-
bay leaf1
-
cinnamon stick1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 20 g
Sód
180.5 mg
Białko
0.8 g
Kalorie
669.1 kJ /
159.9 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
2.3 g
Węglowodany
2.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Nasi Arab (Arabian Rice)
45 min
Kam Heong Chicken
1 godz. 20 min
Hainanese chicken and rice
1 godz. 50 min
Sichuan Chili Oil
50 min
Madurese Chicken Satay
1 godz. 30 min
Sichuan Chilli Oil
50 min
Beef Rendang
1 godz. 30 min
Sambal Balado (Indonesian Spicy Sauce)
25 min
Sambal Udang Petai (Spicy Stinky Bean Prawns)
20 min
Mango sago pudding
35 min
Black Glutinous Rice Dessert (Bubur Pulut Hitam)
3 godz. 30 min
Sayur Lodeh (Indonesian Vegetable Stew in Coconut Milk)
45 min