Urządzenia i Akcesoria
炒双脆
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
3 人份
Składniki
-
黄喉 洗净沥干,切块150 克
-
毛肚 洗净沥干,切块150 克
-
料酒10 克
-
菜籽油60 克
-
蒜头 拍扁20 克
-
泡姜 切片20 克
-
泡椒 切段15 克
-
剁椒30 克
-
新鲜小米椒 切段,依个人口味调整5 克
-
辣豆瓣酱 选郫县豆瓣酱10 克
-
花椒1 小撮
-
糖5 克
-
生抽5 克
-
芹菜 只取茎,切段80 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
314.1 mg
Białko
14.5 g
Kalorie
1163.3 kJ /
278.3 kcal
Tłuszcz
21.1 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
3.3 g
Węglowodany
6.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
地道中国菜:秋天的成熟
10 Przepisów
Chiny
Chiny