Urządzenia i Akcesoria
核桃派
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 人份
Składniki
派皮面团
-
糖粉125 克
-
黄油 室温软化,切块185 克
-
蛋2 颗
-
低筋面粉330 克
-
杏仁粉30 克
内馅
-
核桃仁250 克
-
糖150 克
-
麦芽糖150 克
-
蛋5 颗
-
黄油 室温软化,切块25 克
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
15.9 g
Kalorie
4863 kJ /
1162 kcal
Tłuszcz
68.9 g
Błonnik
2.8 g
Węglowodany
119.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
烘焙滋味
66 Przepisów
Chiny
Chiny