Urządzenia i Akcesoria
无油藜麦蔬菜汤
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
2 人份
Składniki
-
藜麦(印加麦)50 克
-
芹菜 洗净沥干,切2-3厘米段50 克
-
胡萝卜 切2-3厘米块50 克
-
白洋葱 切小片50 克
-
水600 克
-
盐 (约½茶匙)3 克
-
黑胡椒粉 (约¼茶匙)2 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
603 mg
Białko
14.5 g
Kalorie
715.5 kJ /
171 kcal
Tłuszcz
1.7 g
Błonnik
3.6 g
Tłuszcz nasycony
0.2 g
Węglowodany
25.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
三高轻松吃
30 Przepisów
Chiny
Chiny