
Urządzenia i Akcesoria
Crostini con tomate y mozzarella
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
16 piezas
Składniki
-
2 dientes de ajo
-
1 echalot (aprox. 40 g)
-
25 g de aceite
-
12 aceitunas negras deshuesadas
-
250 g de jitomates cherry
-
125 g de mozzarella fresca, (1 bola) cortada por la mitad
-
1 - 2 pizcas de sal
-
2 pizcas de pimienta negra molida
-
1 baguette en rebanadas (16 piezas)
-
20 - 30 hojas de albahaca frescas cortadas en tiras finas
Wartości odżywcze na 1 pieza
Kalorie
93 kcal /
388 kJ
Białko
3 g
Tłuszcz
4 g
Węglowodany
11 g
Błonnik
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

LOS SABORES DE ITALIA
57 Przepisów
Meksyk
Meksyk