Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g de cebolla blanca, en mitades
-
80
g de jamón de Parma, en trozos
lub 80 g de jamón serrano - 20 g de aceite de oliva
- 300 g de chícharos, cocidos y escurridos
- 8 pizcas de pimienta negra molida
- 1 - 2 pizcas de sal
- 6 huevos
- 500 g de agua
- 1 baguette, en rebanadas
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1198.4 kJ / 286.4 kcal
- Białko
- 16.2 g
- Węglowodany
- 32.7 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.5 g
- Błonnik
- 3 g
- Sód
- 842.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sopa de verduras y albóndigas
40 min
Caldillo de tomate al chipotle
30 min
Ensalada de nopales
20 min
Sopa de verduras y frijoles
15min
Salsa verde cocida
30 min
Sopa de hongos y epazote
35min
Chile en nogada vegetariano
25min
Ensalada de nopal
30 min
Chiles rellenos con queso, caldillo, arroz y gelatina de chocolate TM6
45 min
Tostadas de jícama con tinga de pollo
30 min
Huevos ahogados en cazuela
45 min
Huevos a la cazuela
40 min