Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- ½ cucharadita de pimienta negra molida y un poco más para servir
- 10 - 12 ramitas de perejil fresco, solo las hojas, limpias y secas
- 80 g de cebolla, en trozos
- 30 g de mantequilla
- 10 g de aceite de oliva
- 400 g de champiñones, rebanadas
- 10 g de vino tinto
- 1 cucharadita de sal
- ½ cucharadita de pimienta negra molida
-
250
g de queso Fontina en rebanadas gruesas
lub 250 g de queso Gruyère en rebanadas gruesas -
20
rebanadas de pan chapata
lub 20 rebanadas de baguette
- Wartości odżywcze
- na 1 pieza
- Kalorie
- 493 kJ / 118 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Błonnik
- 1.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pescado a la veracruzana
30 Min
Salmón en costra de almendras con tagliatelle de espárragos
35 dk
Tortitas de coliflor con aderezo de yogur
40 dk
Portobellos rellenos de pollo low carb
35 dk
Pay de atún
1 godz. 40 min
Torta de costillas braseadas
1sa
Ensalada de verduras con salsa de nuez de la India
2 Std. 45 Min
Pescado a la veracruzana
30 Min
Calabacitas rellenas al vapor
40 dk
Crepas mexicanas
1h 50min
Ensalada de durazno a la plancha con aderezo de miel y mostaza
15 Min
Ensalada de surimi
10 Min