Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- ½ cucharadita de pimienta negra molida y un poco más para servir
- 10 - 12 ramitas de perejil fresco, solo las hojas, limpias y secas
- 80 g de cebolla, en trozos
- 30 g de mantequilla
- 10 g de aceite de oliva
- 400 g de champiñones, rebanadas
- 10 g de vino tinto
- 1 cucharadita de sal
- ½ cucharadita de pimienta negra molida
-
250
g de queso Fontina en rebanadas gruesas
lub 250 g de queso Gruyère en rebanadas gruesas -
20
rebanadas de pan chapata
lub 20 rebanadas de baguette
- Wartości odżywcze
- na 1 pieza
- Kalorie
- 493 kJ / 118 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Błonnik
- 1.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Calabacitas con elote y cilantro
20 min
Ensalada de coles de bruselas
35 min
Ensalada de betabel, pera y queso azul
1óra
Guarnición de calabacitas con elote
30min
Barks de yogur congeladas
3óra
Taboule de coliflor
15 min
Aguachile de pepino y palmitos
15 min
Ensalada de elote con pimientos, estilo Tex-Mex
1óra
Portobellos rellenos
35 min
Ensalada de pasta con trucha y verduras
45 min
Tostadas de setas
30min
Rebanadas de portobello con chimichurri de aguacate
30min