Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 25 g de aceite de oliva
- 250 g de hongos frescos, los que más le gusten
- 3 hojas de hojas de albahaca fresca
- ½ cdita de paprika
- ½ cdita de ajo en polvo
- 1 cdita de sal
- 1 pizca de orégano seco
- 300 g de pasta seca corta, tipo macarrón
- 400 g de puré de jitomate
- 600 g de agua
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1611.8 kJ / 383.8 kcal
- Białko
- 12.2 g
- Węglowodany
- 67 g
- Tłuszcz
- 7.8 g
- Błonnik
- 3.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Arroz blanco con verduras
40 min
Espagueti a la boloñesa
50 min
Pasta de jitomate y chorizo
25 min
Croquetas de papa y brócoli
40 min
Pasta cremosa con calabacitas
45min
Pasta con verduras verdes
45min
Penne con espinaca y salchicha
30 min
Fetuccine con hongos
1h
Pasta fresca de ajo y perejil
30 min
Pasta con pollo, champiñones y ejotes
40 min
Sopa de frijol con quinoa
1h
Espagueti con salsa de tomate y atún
45min