Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 25 g de aceite de oliva
- 250 g de hongos frescos, los que más le gusten
- 3 hojas de hojas de albahaca fresca
- ½ cdita de paprika
- ½ cdita de ajo en polvo
- 1 cdita de sal
- 1 pizca de orégano seco
- 300 g de pasta seca corta, tipo macarrón
- 400 g de puré de jitomate
- 600 g de agua
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1611.8 kJ / 383.8 kcal
- Białko
- 12.2 g
- Węglowodany
- 67 g
- Tłuszcz
- 7.8 g
- Błonnik
- 3.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pasta con pollo y verduras al vapor
50 Min
Espaguetti con albóndigas
55min
Sopa de letras
20min
Pasta de jitomate y chorizo
25 Min
Mini pays de manzana
1 Std.
Pollo en salsa de jitomate
20min
Tallarines de jitomate con espinacas y ricotta
35min
Pasta al pesto blanco TM6
40min
Croquetas de atún
40min
Pasta con verduras verdes
45min
Pasta cremosa con calabacitas
45min
Fideos con chorizo
30 Min