Urządzenia i Akcesoria
Beef Stroganoff
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
olive oil40 g
-
beef fillet steak cut into strips (1 cm x 4 cm)600 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper2 pinch
-
brown onion cut into pieces100 g
-
garlic clove1
-
fresh mushrooms cut into quarters250 g
-
gluten free cornflour10 g
-
Meat stock paste (see Tips)½ tsp
-
cream200 g
-
English mustard or other strong mustard e.g. Dijon1 tsp
-
water30 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, for garnishing
-
pickled gherkins cut into strips (optional)50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
984 mg
Białko
36.4 g
Kalorie
2137.6 kJ /
509 kcal
Tłuszcz
36.5 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
16.3 g
Węglowodany
8.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Meatballs in tomato sauce
1 godz. 10 min
Chicken Breasts Pizzaiola
55 min
Apricot Chicken
35 min
Broccoli and ham pasta bake
1 godz.
Turkey pasta in a creamy mushroom sauce
45 min
Chicken chasseur (Skinnymixers)
1 godz. 50 min
Beef and mushroom stroganoff
40 min
Beef "Burgundy"
40 min
Stir-fry beef bowl
35 min
Beef and mushroom hot pot
2 godz.
Creamy beef curry and rice
1 godz. 15 min
Macaroni carbonara
30 min