
Urządzenia i Akcesoria
Fondant czekoladowy z czerwonym pieprzem
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
4 porcje
Składniki
-
50 g masła plus dodatkowa ilość do posmarowania foremek
-
2 jajka
-
10 g likieru wiśniowego
-
50 g cukru
-
100 g czekolady miętowej, pokrojonej na kawałki
-
40 g mąki pszennej
-
½ łyżki ziaren pieprzu czerwonego plus dodatkowa ilość do dekoracji
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
335 kcal /
1401.7 kJ
Białko
5 g
Tłuszcz
19.8 g
Węglowodany
37.6 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
11.6 g
Sód
35.4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

NA POBUDZENIE
8 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Fondant czekoladowy
50 min
Czekoladowe słoiczki
40 min
Babeczki z płynnym karmelem
25 min
Karmelowe fondant
15 min
Risotto z parmezanem
40 min
Korzenny crème brulée
3 godz. 30 min
Kawowy crème brûlée
2 godz. 45 min
Suflety orzechowe
1 godz. 30 min
Fondue czekoladowe z owocami i orzechową posypką
20 min
Brownie (wegańskie)
1 godz.
Wielkanocna pascha z pistacjami
13 godz.
Fondant czekoladowy w kokilkach
35 min