Urządzenia i Akcesoria
Allgäuer Seelen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
5 Stück
Składniki
-
550 g Weizenmehl Type 550Dinkelmehl Type 630550 g
-
Salz1 ½ TL
-
Wasser360 - 380 g
-
Hefe (20 g)½ Würfel
-
Weizenmehl Type 550, und etwas mehr zum BemehlenDinkelmehl Type 630 und etwas mehr zum Bemehlen
-
grobes Salz oder Kümmel2 TL
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 Stück
Białko
13 g
Kalorie
1444 kJ /
345 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
3.4 g
Węglowodany
70 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Backt mehr Brot!
12 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Ciabattabrötchen
1 godz. 50 min
Bürli mit Roggen
12 godz.
Seelen mit Oliven
8 godz. 45 min
Krustis
3 godz. 30 min
Kleiner Laugenkranz
2 godz. 10 min
Focaccia mit Gewürzöl
4 godz. 15 min
Schwäbisches Genetztes
10 godz.
Dinnete
2 godz.
Laugenbrötchen
2 godz.
Tomaten-Focaccia
2 godz. 10 min
Focaccia mit Kirschtomaten
2 godz. 45 min
Schwäbische Flachswickel
45 min