Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Teig
- ½ Würfel Hefe (20 g), zerbröselt
- 300 g Wasser
- ½ TL Zucker
- 500 g Mehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 TL Salz
- 75 g Olivenöl
Gewürzöl und Fertigstellung
- 30 g Sesam
- 2 EL Fleur de Sel
- 2 EL Thymian, getrocknet
- 1 EL Majoran, getrocknet
- 1 EL Oregano, getrocknet
- 150 g Olivenöl
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2162 kJ / 516 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 49 g
- Tłuszcz
- 43 g
Alternatywne przepisy
Focaccia mit Tomaten
40 Min
Gnocchi mit Salbeibutter
2h
Tomaten-Focaccia
2h 10 min
Focaccia mit Rosmarin
2h 30 min
Knusprige Focaccia
2h 10 min
Pfannkuchen mit Chilifüllung
45 min
Focaccia Verde
2h 20 min
Focacce mit Oliven
2h
Gnocchi di patate
1h 30 min
Focaccia mit Kirschtomaten
2j 45 menit
Baguette Rustica
4h 20min
Burgerbrötchen (Buns)
1h 30 min