Crumble di mele e ciliegie
TM5 TM6

Crumble di mele e ciliegie

4.9 (7 ocen)

Składniki

  • 80 g di farina tipo 00
  • 80 g di farina di mandorle
  • 70 g di zucchero
  • 90 g di burro di mandorle (vedere consigli)
  • 200 g di mele, sbucciate e a tocchetti (2-3 cm)
  • 600 g di ciliegie denocciolate

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1527 kJ / 363 kcal
Białko
7.8 g
Węglowodany
44 g
Tłuszcz
16.5 g
Błonnik
4.5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy