Crumble di mele e ciliegie

Crumble di mele e ciliegie

4.9 7 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
6 porzioni

Składniki

  • di farina tipo 00
    80 g
  • di farina di mandorle
    80 g
  • di zucchero
    70 g
  • di burro di mandorle (vedere consigli)
    90 g
  • di mele sbucciate e a tocchetti (2-3 cm)
    200 g
  • di ciliegie denocciolate
    600 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 363 kcal / 1527 kJ
Białko 7.8 g
Tłuszcz 16.5 g
Węglowodany 44 g
Błonnik 4.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...