
Urządzenia i Akcesoria
Crumble di mele e ciliegie
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
6 porzioni
Składniki
-
di farina tipo 0080 g
-
di farina di mandorle80 g
-
di zucchero70 g
-
di burro di mandorle (vedere consigli)90 g
-
di mele sbucciate e a tocchetti (2-3 cm)200 g
-
di ciliegie denocciolate600 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
363 kcal /
1527 kJ
Białko
7.8 g
Tłuszcz
16.5 g
Węglowodany
44 g
Błonnik
4.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Crumble di frutta
10 Przepisów
Włochy
Włochy