Biscotti salati di farro e zucca al profumo di timo

Biscotti salati di farro e zucca al profumo di timo

4.4 7 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
30 pezzi

Składniki

  • 500 g di polpa di zucca mantovana a fette (vedere consigli)
  • 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi
  • 125 g di farina di farro
  • 1 pizzico di sale
  • 25 g di fecola di patate
  • ½ cucchiaino di bicarbonato di sodio
  • 1 rametto di timo fresco le foglioline
  • 60 g di burro freddo a pezzi
  • semi di zucca salati q.b.

Wartości odżywcze na 1 pezzo

Kalorie 50 kcal / 209 kJ
Białko 1.7 g
Tłuszcz 3 g
Węglowodany 4.2 g
Błonnik 0.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...