Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
6
jarních cibulek, na kousky (3cm)
lub 60 gramů šalotky, napůl - 2 - 3 snítky plocholisté petrželky, pouze lístky, plus najemno nákrajená na ozdobu
- 300 gramů rybích filetů z bílé ryby, na kousky (2-3 cm)
- 2 polévkové lžíce olivového oleje
- 180 gramů rýže arborio
-
160
gramů verjusu
lub 160 gramů suchého bílého vína -
1
vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
lub 1 kostka zeleninového bujónu - 400 gramů vody
- ½ citrónu, pouze kůra, nastrouhaná bez bílé dužiny
- 1 - 2 špetky mořské soli, podle chuti
- 1 - 2 špetky mletého černého pepře, podle chuti
- 2 - 3 čajové lžičky másla, podle chuti (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 3723 kJ / 886 kcal
- Białko
- 37 g
- Węglowodany
- 75.6 g
- Tłuszcz
- 44.7 g
- Błonnik
- 1.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Houbové rizoto
40 menit
Indické kuře v jogurtu
1j
Rizoto s kari a mrkví
30 Min
Milánské rizoto
30 Min
Bílý chřest s jogurtovým přelivem à la holandská omáčka
1j
Zeleninové kari s rýží
1j
Těstoviny s hráškem a sýrem cottage
25 min
Treska se zeleninou a rýží vařená v páře
1j
Bylinkový koláč
1j
Paleo lasagne z batátů (bez mouky)
55 min
Zeleninový koláč s bylinkami a sýrem
45 menit
Mrkvové noky s cuketovou omáčkou
1j 20 menit