Citrónové rizoto s bílou rybou

Citrónové rizoto s bílou rybou

2.5 2 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
2 porce

Składniki

  • 6 jarních cibulek na kousky (3cm)
    60 gramů šalotky, napůl
  • 2 - 3 snítky plocholisté petrželky pouze lístky, plus najemno nákrajená na ozdobu
  • 300 gramů rybích filetů z bílé ryby, na kousky (2-3 cm)
  • 2 polévkové lžíce olivového oleje
  • 180 gramů rýže arborio
  • 160 gramů verjusu
    160 gramů suchého bílého vína
  • 1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
    1 kostka zeleninového bujónu
  • 400 gramů vody
  • ½ citrónu pouze kůra, nastrouhaná bez bílé dužiny
  • 1 - 2 špetky mořské soli podle chuti
  • 1 - 2 špetky mletého černého pepře podle chuti
  • 2 - 3 čajové lžičky másla (opcjonalnie) podle chuti

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porci

Białko 37 g
Kalorie 3723 kJ / 886 kcal
Tłuszcz 44.7 g
Błonnik 1.9 g
Węglowodany 75.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...