Urządzenia i Akcesoria
Vrstvený dezert s rebarborou a jahodami
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
6 sklenic
Składniki
-
500 gramů rebarbory na kousky
-
4 polévkové lžíce pomerančového džusu
-
200 gramů cukru
-
250 gramů mascarpone
-
250 gramů měkkého tvarohu
-
500 gramů jahod na kousky
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 6 sklenic
Białko
40 g
Kalorie
8524 kJ /
2030 kcal
Tłuszcz
116 g
Błonnik
23 g
Węglowodany
218 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Jarní menu
10 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Smoothie z manga
10 min
Jogurtový dezert s borůvkovým přelivem
6 godz. 20 min
Panna cotta dort s jahodami
6 godz. 30 min
Salát s kozím sýrem a kešu
25 min
Tvarohovo-banánový dezert
15 min
Malinovo-tvarohové dortíky ve skle
1 godz.
Jahodovo-bazalková zmrzlina
10 min
Trifle se sektem a omáčkou z jahod a malin
3 godz. 40 min
Tiramisu pohár s křupavými mandlemi
3 godz. 15 min
Dvoubarevný dezert z tvarohu a avokáda
10 min
Jahodová zmrzlina s balzamikovou redukcí
5 min
Mini cheesecaky ve skleničce
4 godz.