Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 gramů parmazánu
- 250 gramů hovězího masa, bez kosti, na kostky (3 cm)
- 250 gramů vepřového masa, bez kosti, na kostky (3 cm)
- 1 vejce
- 1 houska, namočená v mléce
- 1 čajová lžička citrónové kůry
- 2 čajové lžičky oregana
- 2 čajové lžičky soli
- 100 gramů cibule, napůl
- 3 stroužky česneku
- 20 gramů olivového oleje
- 400 gramů rajčat v plechovce
- 500 gramů rajčatového protlaku (passaty)
- 1 špetku čerstvě mletého černého pepře
- 250 gramů polenty, instantní
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1670 kJ / 398 kcal
- Białko
- 32.65 g
- Węglowodany
- 18.2 g
- Tłuszcz
- 21.55 g
- Błonnik
- 2.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Žitný chléb
3 Std. 50 Min
Kuře alla cacciatora
50 Min
Čočková pěna
Brak ocen
Rizoto s brynzou a vlašskými ořechy
40min
Hovězí maso s rajčatovou omáčkou
50 Min
Jablečno-cibulový chléb
2h 20min
Bylinkové noky, divoké houby, hrášek a omáčka z vyzrálého sýra
1u.
Focaccia s cibulí
2h 20min
Ciabatta s olivami a tymiánem
16 Std. 40 Min
Hovězí na pivu
1h 45 min
Quiche s novými bramborami, jarní cibulkou a čedarem
55min
Jablečný koláč
1u.