Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Těsto
- 140 gramů vody
- 300 gramů mouky na pečení atta na čapátí, nebo 150 gramů hladké chlebové mouky a 150 gramů celozrnné
- 30 gramů přepuštěného másla (ghí)
- 15 gramů olivového oleje
- 1 čajová lžička soli
Květáková náplň
- 1 snítka čerstvého koriandru
- 200 gramů květáku
- 1 stroužek česneku
- 5 gramů čerstvého zázvoru, na plátky (2 mm)
- 1 - 2 čerstvé chilli papričky, zelené, bez semínek
- 20 gramů přepuštěného másla (ghí), plus na smažení
- ¼ čajové lžičky kmínu
- ¼ čajové lžičky mletého kajenského pepře
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1160 kJ / 277 kcal
- Białko
- 7.6 g
- Węglowodany
- 34.1 g
- Tłuszcz
- 12.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Zeleninové kari s rýží
1h
Dal makhani
13h 20min
Chilli con soya
45min
Falafel
1h
Quiche s fetou a červenou řepou
1 Std. 50 Min
Char siu marináda
10 menit
Falafel v pita chlebu (r’gaif) s omáčkou tahini
1 Std. 25 Min
Kokosový Dhal
20min
Batátové lívance s chilli salsou
40min
Pomalu vařený krémový dahl s pečeným květákem
16h
Kuřecí Pad Thai
20min
Indický čočkový dahl
30min