Carpaccio z červené řepy s burattou (s krytem mixovacích nožů 2v1)

5.0 5 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
8 porcí

Składniki

Zálivka
  • 140 gramů extra panenského olivového oleje
  • 40 - 50 gramů bílého vinného octa
  • 30 gramů citrónové šťávy
  • 1 čajová lžička dijonské hořčice
  • 15 gramů javorového sirupu
  • 2 čajové lžičky sušené bazalky
  • ½ čajové lžičky soli podle chuti
  • ¼ čajové lžičky mletého černého pepře podle chuti
Loupání řepy a carpaccio
  • 1800 gramů vody
  • 800 gramů červené řepy neoloupané (o velikosti cca 5 cm, viz Tip)
  • 2 balíčky burraty (250 gramů), na kousky
    2 balíčky mozzarelly, (250 gramů), na kousky
  • rukola na ozdobu
  • 2 polévkové lžíce semínek granátového jablka (opcjonalnie)
  • 2 polévkové lžíce pekanových ořechů (opcjonalnie) nasekaných
    2 polévkové lžíce vlašských ořechů, nasekaných

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porci

Sód 418.1 mg
Białko 8.2 g
Kalorie 1234.5 kJ / 295 kcal
Tłuszcz 24.2 g
Błonnik 3.3 g
Tłuszcz nasycony 6.5 g
Węglowodany 12.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...