Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 gramů parmazánu, na kousky (3 cm)
- 1200 gramů vody
- 500 gramů zeleného chřestu, na kousky (4 cm)
- 320 gramů špaget
- 1 ¼ čajovou lžičku soli
- 2 stroužky česneku
- 5 snítek čerstvého oregana, jen lístky, plus na ozdobu
- 30 gramů olivového oleje
- ¼ čajové lžičky mletého černého pepře
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1854.8 kJ / 443 kcal
- Białko
- 16.2 g
- Węglowodany
- 69 g
- Tłuszcz
- 12.8 g
- Błonnik
- 4.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rizoto s cuketou a sýrem feta
30min
Tortelloni s gorgonzolou a špenátem - z jednoho hrnce
25min
Omeleta s parmazánem
45min
Těstoviny s fenyklem a rajčatovou omáčkou
45min
Špagety Carbonara
40min
Holandská omáčka
15min
Chřest na páře s hnědým máslem a makovou oplatkou
1h 40min
Chřest s ředkvičkami a vaječným vinaigrette
40min
Teplý čočkovo-chřestový salát s citrónovou marinádou a sýrem feta
1h
Restované krevety
15min
Rizoto s hruškami a gorgonzolou
40min
Chřest se šunkou, holandskou omáčkou a bramborami
1h