Urządzenia i Akcesoria
Larb (spicy minced chicken salad)
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
jasmine rice20 g
-
skinless, boneless chicken thighs partially frozen and cut into pieces (2-3 cm)400 g
-
peanut oil20 g
-
piece fresh ginger peeled, cut into thin slices (2 mm)2 cm
-
fresh lemongrass white part only, cut into pieces (2 cm)1 stalk
-
garlic clove1
-
salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
fresh long red chilli trimmed, deseeded if preferred and cut into halves1
-
water100 g
-
eschalots cut into halves80 g
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces (2 cm)4
-
fresh coriander leaves only4 sprigs
-
fish sauce1 tbsp
-
lime juice1 tbsp
-
dried chilli flakes½ tsp
-
brown sugar½ tsp
-
fresh mint leaves only2 - 4 sprigs
-
baby cos lettuce leaves separated (approx. 12 leaves)2
-
cucumber cut into matchsticks (3 mm), to serve100 g
-
fresh bean sprouts to serve50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
628.5 mg
Białko
21 g
Kalorie
896.2 kJ /
213.4 kcal
Tłuszcz
10.4 g
Błonnik
2.6 g
Tłuszcz nasycony
2.4 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pho bo (Vietnamese beef and noodle soup)
2 godz.
Ancho chilli and black bean stew
40 min
Thai-style fish cakes
30 min
Thai chilli chicken and basil
30 min
Thai red curry paste
15 min
Asian master stock
1 godz. 45 min
Miso chicken noodle soup (gut health)
30 min
Dan dan mian (dandan noodles)
1 godz. 10 min
Beef rendang
6 godz. 20 min
Hot and sour soup
55 min
Malay-style coconut chicken (MEATER+®)
25 godz. 40 min
Thai green chicken curry
30 min