
Urządzenia i Akcesoria
Linsencreme mit Gemüsesticks
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
8 Portionen
Składniki
-
Wasser600 g
-
rote Linsen300 g
-
Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht2 TL
-
Joghurt, 1,5% Fett300 g
-
Schnittlauch in Röllchen1 Bund
-
Kürbiskerne100 g
-
Salz1 TL
-
Pfeffer½ TL
-
Kreuzkümmel, gemahlen½ TL
-
Gemüse zum Dippen (z.B. Paprika, Möhren, Sellerie), in langen Streifen600 - 800 g
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
243 kcal /
1017 kJ
Białko
16 g
Tłuszcz
7 g
Węglowodany
22 g
Błonnik
10.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

THERMOMIX® Magazin 7/2017
34 Przepisy
Niemcy
Niemcy