Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g di porro a pezzi (2-3 cm)
- 80 g di carota, pelata e a pezzi (2-3 cm)
- 80 g di gambo di sedano a pezzi (2-3 cm)
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 60 g di vino bianco
- 100 g di pomodori pelati sgocciolati e in quarti
- 1 cucchiaino di aneto secco
- 1 cucchiaino colmo di sale
- 700 g di acqua
- 600 g di piselli surgelati
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 920 kJ / 220 kcal
- Białko
- 9.5 g
- Węglowodany
- 23 g
- Tłuszcz
- 10.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Lenticchie speziate in umido
1 Std. 30 Min
Piselli al prosciutto
20 min
Bietole con emulsione di pomodorini
50min
Patate e fagiolini al pesto
35 Min
Ceci in umido
1 Std. 30 Min
Zuppa di verdure
30 Min
Spinaci filanti
40 min
Fagioli in umido
1 Std. 30 Min
Fagioli rossi in umido
1 godz. 20 min
Zuppa di bietole
35 Min
Minestrone
45min
Fave in umido
1h