Urządzenia i Akcesoria
Técnica Ravioli
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
700 g
Składniki
-
beterraba cozida80 g
-
ovos3
-
farinha tipo 65 mais q.b. p/ polvilhar400 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 700 g
Białko
8 g
Kalorie
0 kJ /
239 kcal
Tłuszcz
3 g
Węglowodany
43 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salada arco-íris vegan - TM6
25 min
Carpaccio de beterraba com burrata (Modo descascar)
1 godz. 25 min
Caldo de borrego com ravioli de abóbora assada e tomilho
8 godz. 50 min
Raviolis de nozes com molho de limão e coentros
1 godz.
Pasta de caril encarnada
25 min
Taças mexicanas
20 min
Técnica Tagliatelle
30 min
Ravioli com pesto de rúcula e noz
30 min
Crepes com salmão e queijo-creme
55 min
Piza de Nápoles
50 min
Sopa Pho
50 min
Gyozas de porco com molho de soja
45 min