Urządzenia i Akcesoria
Técnica Ravioli
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
700 g
Składniki
-
beterraba cozida80 g
-
ovos3
-
farinha tipo 65 mais q.b. p/ polvilhar400 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 700 g
Białko
8 g
Kalorie
0 kJ /
239 kcal
Tłuszcz
3 g
Węglowodany
43 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Empadinhas de Brie com molho chili e doce de framboesa
2 godz. 15 min
Salada de cogumelos frescos -TM5
Brak ocen
Gelado de matcha
10 godz. 30 min
Coalhada seca
15 godz. 10 min
Sopa de cebola gratinada à francesa
5 godz. 30 min
Azevias no forno com puré de aipo
1 godz.
Mistura rústica de especiarias para pão
Brak ocen
Dip de espinafres e alcachofra
Brak ocen
Mexilhões com molho de vinho branco
45 min
Técnica Pappardelle
30 min
Massa fresca
1 godz.
Massa fresca sem glúten
30 min