Urządzenia i Akcesoria
Técnica Ravioli
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
700 g
Składniki
-
beterraba cozida80 g
-
ovos3
-
farinha tipo 65 mais q.b. p/ polvilhar400 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 700 g
Białko
8 g
Kalorie
0 kJ /
239 kcal
Tłuszcz
3 g
Węglowodany
43 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bagels
1 godz. 20 min
Rösti bearnês -TM5
40 min
Crackers de arroz com mousse de bacalhau
50 min
Kofta de borrego com cuscuz de pêssego e molho tzatziki
1 godz.
Salmorejo
25 min
Técnica Pappardelle
30 min
Massa de tinta de choco
Brak ocen
Gressinos com dip picante de abacate
1 godz. 30 min
Gressinos de tomate seco e sésamo
25 min
Molho tzatziki
20 min
Crackers de sésamo
20 min
Molho pesto
5 min