Urządzenia i Akcesoria
Ajo blanco com salmão e cebolinho
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
6 doses
Składniki
-
salmão fumado cortado em tiras200 g
-
sumo de limão (1 unid. aprox.)40 g
-
pimenta1 pitada de
-
cebolinho picado, mais q.b. p/ guarnecer15 g
-
sobras de pão s/ côdea100 g
-
amêndoa s/ pele200 g
-
dentes de alho2
-
10 g cebolinho, picadofolha de alho silvestre, fresca picada10 g
-
sal1 c. chá de
-
azeite70 g
-
vinagre de xerez30 g
-
água mais q.b. p/ cobrir600 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 dose
Białko
17 g
Kalorie
1840 kJ /
440 kcal
Tłuszcz
35 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Ervas aromáticas
5 Przepisów
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Molho holandês
15 min
Mousse de chocolate com natas
4 h
Chutney de cebola roxa
24 h
Bife com manteiga de ervas
2 h 15 min
Abacates recheados com camarão e molho cocktail
25 min
Três leches
5 h
Maionese
5 min
Molho holandês
15 min
Limonada
5 min
Piza picante
1 h 20 min
Ovos com tomate e queijo
40 min
Salada de alface com molho caesar
10 min