草莓優格乳酪蛋糕

草莓優格乳酪蛋糕

4.7 27 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 30 min
12 片

Składniki

  • 奶油 切塊
    60 克
  • 消化餅
    120 克
  • 草莓 切片,可多備一些裝飾用
    200 克
  • 鮮奶油
    200 克
  • 奶油乳酪 切塊,置於室溫軟化
    150 克
  • 原味優格
    250 克
  • 80 克
  • 天然香草精
    2 小撮
  • 吉利丁粉
    5 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 片

Białko 2.8 g
Kalorie 869 kJ / 207 kcal
Tłuszcz 12.3 g
Błonnik 0.7 g
Węglowodany 22 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...