Urządzenia i Akcesoria
Spinach, Ricotta and Tomato Calzone, Fruit Kebabs with Chocolate Fondue
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
2 portions
Składniki
Grating
-
Parmesan cheese diced (2 cm)40 g
Dough
-
milk250 g
-
1 tsp dried instant yeastfresh yeast crumbled25 g
-
honey10 g
-
strong white bread flour plus extra for dusting400 g
-
fine sea salt1 tsp
Fondue and Filling
-
dark chocolate small pieces or callets200 g
-
onions quartered100 g
-
olive oil30 g
-
tomatoes quartered200 g
-
white wine50 g
-
dried oregano1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper to taste2 pinches
-
fresh baby spinach50 g
-
ricotta cheese200 g
-
garlic powder½ tsp
-
medium eggs2
-
water for brushing
-
fresh fruit selection, to your taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
52 g
Kalorie
7229.5 kJ /
1728 kcal
Tłuszcz
71 g
Węglowodany
213 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
One-pot Lemon, Basil and Ricotta Chicken Pasta
35 min
Chicken Strips with Tomato Mascarpone Sauce and Broccoli Salad; Fruit Sorbet
40 min
Chocolate Cherry Muffins
1 godz. 45 min
Red Velvet Cake
1 godz. 20 min
Chocolate, Peanut and Raisin Cupcakes with Peanut Butter Icing
1 godz. 30 min
Raspberry Peach Crumb Cake
2 godz.
Tri-Coloured Cupcakes
1 godz. 30 min
Pumpkin and Apple Sponge Cake with Oats and Raisins
4 godz. 20 min
Apricot Raspberry Cheesecake
5 godz. 30 min
Malva Pudding
55 min
Pear, Chocolate and Hazelnut Cake
1 godz. 20 min
Banana Blondies
40 min