Spinach, Ricotta and Tomato Calzone, Fruit Kebabs with Chocolate Fondue

Spinach, Ricotta and Tomato Calzone, Fruit Kebabs with Chocolate Fondue

4.6 5 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
2 portions

Składniki

Grating
  • Parmesan cheese diced (2 cm)
    40 g
Dough
  • milk
    250 g
  • fresh yeast crumbled
    25 g
    1 tsp dried instant yeast
  • honey
    10 g
  • strong white bread flour plus extra for dusting
    400 g
  • fine sea salt
    1 tsp
Fondue and Filling
  • dark chocolate small pieces or callets
    200 g
  • onions quartered
    100 g
  • olive oil
    30 g
  • tomatoes quartered
    200 g
  • white wine
    50 g
  • dried oregano
    1 tsp
  • fine sea salt
    1 tsp
  • ground black pepper to taste
    2 pinches
  • fresh baby spinach
    50 g
  • ricotta cheese
    200 g
  • garlic powder
    ½ tsp
  • medium eggs
    2
  • water for brushing
  • fresh fruit selection, to your taste

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 1728 kcal / 7229.5 kJ
Białko 52 g
Tłuszcz 71 g
Węglowodany 213 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...