Urządzenia i Akcesoria
Beetroot Gravadlax
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 48 godz. 20 min
4 portions
Składniki
Salmon Gravadlax (prepare 48 hours in advance)
-
orange thin peelings of skin1
-
juniper berries2
-
cooked beetroot peeled150 g
-
coarse sea salt200 g
-
Demerara sugar120 g
-
vodka30 g
-
fresh salmon fillet boned, skin on (approx. 600 g)1
Lemon Dill Cream
-
double cream100 g
-
lemon juice20 g
-
fine sea salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
fresh dill leaves approx. 1 small handful, leaves only5 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
36.6 g
Kalorie
2464 kJ /
589 kcal
Tłuszcz
30.9 g
Węglowodany
36.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pissaladière
1 godz. 30 min
Mushroom Pâté
1 godz. 30 min
Jerusalem Artichoke Soup with Truffle Oil and Parmesan Crisps
1 godz. 15 min
Orange Liqueur Zabaglione
15 min
Hollandaise Sauce
15 min
Slow-cooked Pineapple in Chilli Syrup with Toasted Coconut Streusel
3 godz. 40 min
Focaccia with Pear and Gorgonzola - Focaccia pere e Gorgonzola
1 godz. 55 min
Fruity Quinoa Puddings with Raspberry Sauce
2 godz.
Goat's Cheese Panna Cotta with Beetroot and Port Jelly, Beetroot Gel and Beetroot Pickles
15 godz. 15 min
Smoked Salmon Pâté
5 min
Banana Ice Cream with Salted Caramel Sauce
15 min
Smoked Mackerel Watercress Dip
5 min