Urządzenia i Akcesoria
Beetroot Gravadlax
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 48 godz. 20 min
4 portions
Składniki
Salmon Gravadlax (prepare 48 hours in advance)
-
orange thin peelings of skin1
-
juniper berries2
-
cooked beetroot peeled150 g
-
coarse sea salt200 g
-
Demerara sugar120 g
-
vodka30 g
-
fresh salmon fillet boned, skin on (approx. 600 g)1
Lemon Dill Cream
-
double cream100 g
-
lemon juice20 g
-
fine sea salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
fresh dill leaves approx. 1 small handful, leaves only5 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
36.6 g
Kalorie
2464 kJ /
589 kcal
Tłuszcz
30.9 g
Węglowodany
36.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Five-cheese Quiche with No Added Sugar Fig Jam
2 godz.
Prune and Sausage-stuffed Pork Fillet
1 godz. 20 min
Sous-vide Chicken Ballotine with Red Pepper Sauce
2 godz. 10 min
Sous-vide Teriyaki Salmon
1 godz. 20 min
Moroccan-spiced Butter
1 godz. 30 min
Amaretti Stuffed Peaches with Saffron Zabaglione - Pesche ripiene con Amaretti e zabaione allo zafferano
1 godz. 20 min
Cinnamon Ice Cream with Port & Orange Sauce
11 godz. 10 min
Vanilla Ice Cream
12 godz.
Turmeric and Onion Bread
2 godz. 45 min
Rhubarb Ice Cream
36 godz. 25 min
Semifreddo with Marsala and Amaretti
6 godz. 45 min
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48 godz.