Urządzenia i Akcesoria
啫啫滑鸡煲
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 人份
Składniki
-
姜 切片10 克
-
蒜头 拍碎3 瓣
-
红葱头 拍碎2 颗
-
豆豉10 克
-
油30 克
-
鸡 童子鸡,切3×3厘米块500 克
-
海鲜酱40 克
-
蚝油20 克
-
黑胡椒粉1 小撮
-
糖1 茶匙
-
料酒10 克
-
青椒50 克
-
葱 切段2 支
-
新鲜香菜3 支
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
21.5 g
Kalorie
1780 kJ /
425 kcal
Tłuszcz
31.7 g
Błonnik
1.7 g
Węglowodany
12.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
专业
24 Przepisy
Chiny
Chiny
食粤飘香
70 Przepisów
Chiny
Chiny