Urządzenia i Akcesoria
越式香茅鸡
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
6 人份
Składniki
-
全鸡腿 (约2个全鸡腿),带皮和骨,切块 (4-5公分)500 克
-
鱼露10 克
-
蒜瓣 剁幼15 克
-
咖喱粉1 汤匙
-
盐½ 茶匙
-
糖1 ½ 茶匙
-
黑酱油1 茶匙
-
食油20 克
-
新鲜香茅 只取白色部分, 切段2 支
-
小红葱 (约1个小红葱)50 克
-
新鲜红辣椒 去籽,切碎, 装饰用½
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
15.6 g
Kalorie
907.9 kJ /
217 kcal
Tłuszcz
13.9 g
Błonnik
0.5 g
Węglowodany
7.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
鸡速料理
12 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy