蚝油牛肉

4.3 162 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 人份

Składniki

  • 牛里脊 切0.3厘米厚,约4×4厘米大小,吸干水份
    300 克
  • 蚝油 约1汤匙
    10 克
  • 生抽 约1茶匙
    5 克
  • 老抽 约1茶匙
    5 克
  • 约1茶匙
    5 克
  • 淀粉 约1茶匙
    5 克
  • 40 克
  • 青椒 切三角形块状
    100 克
  • 洋葱 切块,约3厘米
    40 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 284.7 mg
Białko 16.1 g
Kalorie 911.2 kJ / 217.8 kcal
Tłuszcz 15.8 g
Błonnik 0.6 g
Tłuszcz nasycony 4.1 g
Węglowodany 4.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...