Urządzenia i Akcesoria
红枣花菇蒸鸡
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 人份
Składniki
-
红枣6 个
-
花菇6 朵
-
鸡 切块500 克
-
葱2 支
-
姜 切片10 克
-
生抽1 茶匙
-
枸杞8 粒
-
麻油1 茶匙
-
淀粉1 茶匙
-
料酒10 克
-
盐¼ 茶匙
-
水600 克
-
葱 切葱花1 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
25.1 g
Kalorie
1148 kJ /
274 kcal
Tłuszcz
14.4 g
Błonnik
1.2 g
Węglowodany
10.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
食粤飘香
70 Przepisów
Chiny
Chiny