红枣花菇蒸鸡

红枣花菇蒸鸡

4.1 21 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 人份

Składniki

  • 红枣
    6 个
  • 花菇
    6 朵
  • 切块
    500 克
  • 2 支
  • 切片
    10 克
  • 生抽
    1 茶匙
  • 枸杞
    8 粒
  • 麻油
    1 茶匙
  • 淀粉
    1 茶匙
  • 料酒
    10 克
  • ¼ 茶匙
  • 600 克
  • 切葱花
    1 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 25.1 g
Kalorie 1148 kJ / 274 kcal
Tłuszcz 14.4 g
Błonnik 1.2 g
Węglowodany 10.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...