Urządzenia i Akcesoria
香菇炖鸡
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 人份
Składniki
-
葱 切段,3厘米3 支
-
姜 切片10 克
-
花椒 约1茶匙1 克
-
八角1 个
-
油10 克
-
鸡 切大块,5x5厘米500 克
-
干香菇 用水浸泡软化30 克
-
胡萝卜 切片100 克
-
料酒20 克
-
蚝油30 克
-
生抽10 克
-
糖10 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
25.5 g
Kalorie
1229 kJ /
293 kcal
Tłuszcz
14.6 g
Błonnik
2.5 g
Węglowodany
16.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
饗食弄堂
66 Przepisów
Chiny
Chiny