香菇炖鸡

香菇炖鸡

4.4 94 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 人份

Składniki

  • 切段,3厘米
    3 支
  • 切片
    10 克
  • 花椒 约1茶匙
    1 克
  • 八角
    1 个
  • 10 克
  • 切大块,5x5厘米
    500 克
  • 干香菇 用水浸泡软化
    30 克
  • 胡萝卜 切片
    100 克
  • 料酒
    20 克
  • 蚝油
    30 克
  • 生抽
    10 克
  • 10 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 25.5 g
Kalorie 1229 kJ / 293 kcal
Tłuszcz 14.6 g
Błonnik 2.5 g
Węglowodany 16.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...