Urządzenia i Akcesoria
香炒伊面
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
6 人份
Składniki
-
酱青 适量调味(参考贴士)30 克
-
黑酱油10 克
-
蚝油30 克
-
糖¼ 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
蒜瓣3 个
-
小红葱40 克
-
新鲜指天椒1 - 2
-
食油30 克
-
干伊面200 克
-
热水 浸泡面条用1500 克
-
菜心 切成小段200 克
-
红萝卜 切丝(参考贴士)50 克
-
水100 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
425 mg
Białko
6 g
Kalorie
829 kJ /
198 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
29 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
亚洲人的家常菜
12 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy