姜丝猪肉

姜丝猪肉

4.6 5 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 人份

Składniki

  • 新鲜姜 切丝
    60 克
  • 麻油
    50 克
  • 猪梅肉 切成薄片
    300 克
  • 黑酱油
    10 克
  • 10 克
  • 1 茶匙
  • 绍兴花雕酒
    20 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 763 mg
Białko 20 g
Kalorie 1035 kJ / 247 kcal
Tłuszcz 15 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 2 g
Węglowodany 5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...