Urządzenia i Akcesoria
姜丝猪肉
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 人份
Składniki
-
新鲜姜 切丝60 克
-
麻油50 克
-
猪梅肉 切成薄片300 克
-
黑酱油10 克
-
糖10 克
-
盐1 茶匙
-
绍兴花雕酒20 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
763 mg
Białko
20 g
Kalorie
1035 kJ /
247 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
滋补月子餐
15 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy