Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 25 g de cilantro
- 300 g de cebolla, en cuartos
- 10 pimientas negras enteras
- 1 hojas de laurel, secas
- 1300 g de agua
- 300 g de pulpo crudo
- 15 g de aceite de oliva
- 25 g de ajos
- 400 g de jitomate, en cuartos
- 80 g de vino blanco
- 200 g de arroz de grano largo
- 1 cucharada de sal gruesa
- Wartości odżywcze
- na 5 porciones
- Kalorie
- 1184 kJ / 282 kcal
- Białko
- 14 g
- Węglowodany
- 44 g
- Tłuszcz
- 4 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rollitos de carne con caldillo
1h
Hotcakes de aguacate
Keine Bewertungen
Arroz al azafrán con pavo
40min
Caldo de pescado
40min
Pozole de mariscos
1h 15min
Pollo al curry caribeño con piña y arroz dulce
2 godz. 50 min
Pulpo con crema de calabacitas
1h 5min
Arroz con leche
3 Std.
Flan
2 godz. 45 min
Banh xeo (crepas vietnamitas con camarón)
1h 30min
Pay Marroquí de pato, chabacanos y piñones
50min
Ceviche peruano
30min