Hígado encebollado al vino de Jerez

Hígado encebollado al vino de Jerez

4.2 118 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 raciones

Składniki

  • 400 g de cebolla en cuartos
  • 4 dientes de ajo
  • 60 g de aceite de oliva
  • 1 ½ cucharaditas de pimentón dulce
  • ½ cucharadita de pimentón picante
  • 500 g de filetes de hígado de ternera (en trozos de aprox. 4x4 cm)
  • 50 g de vino de Jerez seco
  • 1 cucharadita de sal

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 343 kcal / 1433 kJ
Białko 25.22 g
Tłuszcz 21.25 g
Węglowodany 12.67 g
Błonnik 1.91 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...