Urządzenia i Akcesoria
Sous-vide Pork Cheeks in Red Wine
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 8 godz. 45 min
4 portions
Składniki
-
olive oil20 g
-
red onions cut in wedges200 g
-
carrots sliced (5 mm)150 g
-
celery stalk sliced (5 mm)70 g
-
red wine80 g
-
pork cheeks (approx. 150 g each)4
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
fresh rosemary leaves2 tsp
-
water (approx.), ensuring bags are completely covered with water (see tip)1300 g
-
1 tsp ascorbic acid powderlemon juice (see tip)30 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
89 mg
Białko
33 g
Kalorie
2505 kJ /
598 kcal
Tłuszcz
48 g
Błonnik
2.4 g
Tłuszcz nasycony
19 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce; Berry Foam
Brak ocen
Sous-vide Steak
1 godz. 30 min
Slow-cooked Creamy Turkey Stew with Mushrooms
4 godz.
Whisked Egg Whites
5 min
Minced Raw Meat
35 min
Mussels in spicy tomato sauce
45 min
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce
1 godz.
Pork tenderloin with mustard sauce
35 min
Pineapple Parcels
1 godz.
Pork Fillet with Mustard Sauce
30 min
Stuffed Pork Fillet with Celery and Potato Purée
55 min
Chocolate Orange Steamed Pudding
3 godz.