Feigen-Mandel-Cantuccini

Feigen-Mandel-Cantuccini

4.5 201 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
50 Stück

Składniki

  • Dinkelmehl Type 630
    250 g
  • Backpulver
    1 TL
  • Lebkuchengewürz
    2 TL
  • Salz
    1 Prise
  • Eier
    2
  • Zucker
    180 g
  • Butter in Stücken
    70 g
  • getrocknete Feigen in Würfeln (ca. 1 cm)
    150 g
  • Mandeln
    150 g

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 Stück

Białko 2 g
Kalorie 301 kJ / 72 kcal
Tłuszcz 3 g
Błonnik 0.9 g
Węglowodany 9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...