Urządzenia i Akcesoria
Feigen-Mandel-Cantuccini
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
50 Stück
Składniki
-
Dinkelmehl Type 630250 g
-
Backpulver1 TL
-
Lebkuchengewürz2 TL
-
Salz1 Prise
-
Eier2
-
Zucker180 g
-
Butter in Stücken70 g
-
getrocknete Feigen in Würfeln (ca. 1 cm)150 g
-
Mandeln150 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Stück
Białko
2 g
Kalorie
301 kJ /
72 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
0.9 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 10/2017
44 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Nussberge
45 Min
Aprikosen-Amaretti
30 Min
Kokos-Sauerkirsch-Cookies
40 Min
Aprikosen-Mokka-Kekse
2 Std. 40 Min
Cranberry-Mandelplätzchen
50 Min
Schoko-Cantucci mit Pistazien
2 Std.
Nuss-Cranberry-Cantuccini
2 Std. 30 Min
Haferflocken-Kokos-Cookies
30 Min
Dinkel-Cantuccini
2 Std.
Christstollen-Cantuccini
2 Std. 30 Min
Lebkuchen-Cantuccini
1 Std. 30 Min
Sizilianisches Mandelgebäck
30 Min