
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g Oliven schwarz, entsteint
- 10 Zweige Rosmarin abgezupft
- 15 Zweige Thymian abgezupft
- 550 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bestreuen
- 320 g Wasser
- 10 g Olivenöl und etwas mehr zum Bestreichen
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 1 TL Zucker
- 1 TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 394 kcal / 1648 kJ
- Białko
- 11 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Węglowodany
- 70 g
- Błonnik
- 4.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bärlauch-Fougasse
2 godz. 20 min
Tomaten-Focaccia
2 godz. 10 min
Focaccia mit Thymian
1 godz. 55 min
Seelen mit Oliven
8 godz. 45 min
Focaccia mit Gewürzöl
4 godz. 15 min
Weinknorzen (Weinreben)
17 godz. 35 min
Mehrkorn-Focaccia
2 godz. 5 min
Engadiner Walnusstörtchen
1 godz. 45 min
Focaccia mit Rosmarin
1 godz.
Focaccia mit Rosmarin
2 godz. 30 min
Focaccia mit Kirschtomaten
2 godz. 45 min
Allgäuer Seelen
1 godz. 20 min