Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g Oliven, schwarz, entsteint
- 10 Zweige Rosmarin, abgezupft
- 15 Zweige Thymian, abgezupft
- 550 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bestreuen
- 320 g Wasser
- 10 g Olivenöl und etwas mehr zum Bestreichen
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 1 TL Zucker
- 1 TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1648 kJ / 394 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 70 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Błonnik
- 4.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Linsensalat mit Putenbrust
1 Std. 30 Min
Aprikosen-Tartelettes
3u.
Auberginenpüree
30min
Pizza mit Ratatouille
3u.
Focaccia Verde
2h 20min
Dattel-Mandel-Focaccia
3 godz. 20 min
Zucchini-Crostini
35 min
Zatar
15 min
Bulgursalat mit Roter Bete und Kichererbsen
1 Std.
Tarte Tatin mit Tomaten
1 godz. 40 min
Sesampesto
10 Min
Focaccia mit Rosmarin
1 Std.