Oliven-Rosmarin-Fougasse

Oliven-Rosmarin-Fougasse

4.7 19 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
6 Portionen

Składniki

  • Oliven schwarz, entsteint
    100 g
  • Rosmarin abgezupft
    10 Zweige
  • Thymian abgezupft
    15 Zweige
  • Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bestreuen
    550 g
  • Wasser
    320 g
  • Olivenöl und etwas mehr zum Bestreichen
    10 g
  • Hefe (20 g)
    ½ Würfel
  • Zucker
    1 TL
  • Salz
    1 TL
  • Pfeffer
    2 Prisen

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 Portion

Białko 11 g
Kalorie 1648 kJ / 394 kcal
Tłuszcz 6 g
Błonnik 4.4 g
Węglowodany 70 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...