Urządzenia i Akcesoria
Salsa holandesa
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
4 porciones
Składniki
-
250 g de mantequilla sin sal en trozos
-
50 g de agua
-
1 cda de jugo de limón
-
3 yemas de huevo
-
½ cdita de sal
-
1 pizca de pimienta recién molida
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 porciones
Sód
1212 mg
Białko
8.8 g
Kalorie
8061.4 kJ /
1926.7 kcal
Tłuszcz
213.5 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
132.4 g
Węglowodany
3.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
El Libro Básico
205 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Crema de jitomate
30 min
Queso relleno yucateco
3 godz.
Sopa de lima yucateca
40 min
Salsa holandesa (TM6/TM7)
15 min
Chiles en nogada
1 godz.
Huevos benedictinos
1 godz.
Salsa holandesa rápida
10 min
Huevos pochados
25 min
Ensalada César
15 min
Sopa de jitomate y queso de cabra
20 min
Bacalao con salsa tártara (Hestan Cue™)
20 min
Filete a la pimienta
20 min