Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 90 g de cebolla, en trozos
- 1 diente de ajo, pelado
- 5 g de hojas de perejil fresco
- 1 cdita hoja de tomillo fresco
- 40 g de aceite
- 665 g de carne de cerdo, pierna cortada en trozos de 5 cm
- 150 g de agua
- 70 g de vino blanco
- 1 cdita de sal
- 1 cdita de pimienta molida
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 962 kJ / 299 kcal
- Białko
- 22 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 13 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Carne de res a la jardinera
40min
Bistec de res en salsa de chipotle
30min
Ensalada de pollo
20min
Cerdo con calabazas y elote (Coahuila)
35min
Carne en chile negro (Black Diamond)
1 Std. 20 Min
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30min
Adobo con carne
50min
Chilorio
1h
Picadillo con rajas
25min
Entomatado de cerdo
1h
Pollo al cilantro
35min
Salpicón de res
1h