Urządzenia i Akcesoria
Pasta de jitomate
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
520 g
Składniki
-
1500 g de jitomate en cuartos
-
320 g de cebolla blanca en trozos
-
6 dientes de ajo pelados
-
1 cda de sal
-
1 pizca de pimienta negra molida
-
½ cdita de albahaca seca
-
½ cdita de orégano seco
-
½ cdita de hierbas finas
-
2 hojas de laurel secas
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 520 g
Sód
2418.4 mg
Białko
18.6 g
Kalorie
1832.5 kJ /
438 kcal
Tłuszcz
3.7 g
Błonnik
25.4 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
97.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
BLACK DIAMOND CLUB II
26 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Pollo con mole
1 Std.
Galletas “Levain Copy Cat”
1 Std. 20 Min
Papitas negras
55 Min
Caldo de queso
40 Min
Chorizo de champiñones
20 Min
Marlin en escabeche estilo Sinaloa
20 Min
Chorizo norteño
30 Min
Machaca de camarón (Black Diamond)
30 Min
Puré de jitomate básico
35 Min
Salsa cátsup
25 Min
Bolitas de nuez
30 Min
Salsa martajada
50 Min