Urządzenia i Akcesoria
Pasta de jitomate
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
520 g
Składniki
-
1500 g de jitomate en cuartos
-
320 g de cebolla blanca en trozos
-
6 dientes de ajo pelados
-
1 cda de sal
-
1 pizca de pimienta negra molida
-
½ cdita de albahaca seca
-
½ cdita de orégano seco
-
½ cdita de hierbas finas
-
2 hojas de laurel secas
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 520 g
Sód
2418.4 mg
Białko
18.6 g
Kalorie
1832.5 kJ /
438 kcal
Tłuszcz
3.7 g
Błonnik
25.4 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
97.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
BLACK DIAMOND CLUB II
26 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Chilaquiles Rojos
25 min
Galletas “Levain Copy Cat”
1 godz. 20 min
Papitas negras
55 min
Caldo de queso
40 min
Barbacoa de res estilo Jalisco en cocción lenta TM6
4 godz. 30 min
Pastel de sushi
1 godz.
Machaca de camarón (Black Diamond)
30 min
Fideo seco en salsa de chiles
35 min
Puré de jitomate básico
35 min
Salsa martajada
50 min
Salsa verde cocida
30 min
Bolitas de nuez
30 min