Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1500 g de jitomate, en cuartos
- 320 g de cebolla blanca, en trozos
- 6 dientes de ajo, pelados
- 1 cda de sal
- 1 pizca de pimienta negra molida
- ½ cdita de albahaca seca
- ½ cdita de orégano seco
- ½ cdita de hierbas finas
- 2 hojas de laurel secas
- Wartości odżywcze
- na 520 g
- Kalorie
- 1832.5 kJ / 438 kcal
- Białko
- 18.6 g
- Węglowodany
- 97.3 g
- Tłuszcz
- 3.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.1 g
- Błonnik
- 25.4 g
- Sód
- 2418.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Puré de jitomate básico
35min
Machaca de camarón (Black Diamond)
30min
Galletas “Levain Copy Cat”
1 Std. 20 Min
Chorizo norteño
30min
Salsa martajada
50min
Chorizo de champiñones
20 Min
Frijoles de olla en cocción lenta
5h
Chilaquiles Poblanos con Pollo
35min
Barbacoa de res estilo Jalisco en cocción lenta TM6
4h 30min
Salsa roja de molcajete
10 Min
Mostachón de frutos rojos
1 Std. 30 Min
Papitas negras
55 min