
Urządzenia i Akcesoria
Fideo seco con arroz
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
8 porciones
Składniki
-
50 g hoja de perejil fresco
-
50 g de cebolla
-
30 g de aceite de oliva
-
250 g de vino blanco
-
1000 g de agua
-
1 cdita de sal gruesa
-
10 g de concentrado de caldo de pollo
-
200 g de arroz previamente lavado
-
200 g de fideos secos previamente dorados en una sartén
Wartości odżywcze na 1 porción
Kalorie
379 kcal /
1591 kJ
Białko
8 g
Tłuszcz
5 g
Węglowodany
70 g
Błonnik
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

DE MI COCINA A TU COCINA
59 Przepisów
Meksyk
Meksyk