Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g hoja de perejil fresco
- 50 g de cebolla
- 30 g de aceite de oliva
- 250 g de vino blanco
- 1000 g de agua
- 1 cdita de sal gruesa
- 10 g de concentrado de caldo de pollo
- 200 g de arroz, previamente lavado
- 200 g de fideos secos, previamente dorados en una sartén
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1591 kJ / 379 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 70 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Albóndigas en salsa de jitomate
45 min
Arroz a la mexicana
50 min
Gohan
45 min
Crema de jitomate
30 min
Sopa de lentejas
1 godz. 30 min
Arroz al cilantro
35 min
Yakimeshi vegetariano
35 min
Fideo seco en salsa de chiles
35 min
Mujaddara (arroz con lentejas)
1h
Sopa de tortilla
25 min
Fideos con chorizo
30 min
Fetuccine Alfredo
35 min