
Urządzenia i Akcesoria
Focaccia con i fiocchi (di Erica Liverani)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 5 min
8 porzioni
Składniki
-
300 g di latte
-
10 g di lievito di birra fresco
-
1 cucchiaino di zucchero
-
600 g di farina tipo 0
-
20 g di fiocchi di patate
-
2 cucchiaini di sale
-
100 g di latte
-
30 g di strutto
-
4 cucchiai di olio extravergine di oliva
-
4 cucchiai di acqua
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
412.8 kcal /
1727.2 kJ
Białko
10.2 g
Tłuszcz
13 g
Węglowodany
62.7 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
3.7 g
Sód
612.2 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Erica Liverani
10 Przepisów
Włochy
Włochy