Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g de queso parmesano
- 10 ramas de cebollín
- 120 g de mantequilla sin sal, en cubos
- 1 cdita de paprika
- ¾ cucharadita de ajo en polvo
- ½ cucharadita de sal
- 650 g de agua
- 2 elotes amarillos, aprox. 200 g, cortados en mitades
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 2440 kJ / 581 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 25 g
- Tłuszcz
- 53 g
- Błonnik
- 6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sopa de fideo TM6
35min
Papas o camotes al vapor (200-600 g) en cestillo
30min
Papas o camotes, en cubos al vapor (700-1000 g) en Varoma
40min
Ensalada de betabel
1sa 10 dk
Ejotes al vapor (200-300 g) en cestillo
25min
Elotes asados con mayonesa de chile
45min
Calabacitas al vapor (200-500 g) en cestillo
20min
Papas cambray al vapor (300-600 g) en cestillo
35min
Huevos duros (2 piezas)
20min
Huevos medios duros (6 piezas)
20min
Agua de jamaica
20min
Papas cambray al vapor (700-1200 g) en Varoma
45min