Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g de agua
- 2 betabeles
- 30 g de aceite de oliva
- 20 g de vinagre de vino blanco
- ¼ cdita de sal fina
- 1 pizca de eneldo, seco
- 80 g de queso de cabra
- menta fresca, para decorar
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 811 kJ / 193 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 15 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema de jitomate
30min
Calabacitas con elote y cilantro
20 min
Pescado para taquear
25 min
Espárragos con mantequilla balsámica
35 Min
Ejotes al vapor (400-800 g) en Varoma
25 min
Papas cambray al vapor (300-600 g) en cestillo
35 Min
Ejotes al vapor (200-300 g) en cestillo
25 min
Aderezo de cilantro
5 min
Ejotes almendrados
30min
Puré de betabel
1h
Betabeles con alioli de cilantro
55min
Ensalada de betabel, pera y queso azul
1h