Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g de agua
- 2 betabeles
- 30 g de aceite de oliva
- 20 g de vinagre de vino blanco
- ¼ cdita de sal fina
- 1 pizca de eneldo, seco
- 80 g de queso de cabra
- menta fresca, para decorar
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 811 kJ / 193 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 15 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Papas o camotes al vapor (200-600 g) en cestillo
30 min
Espárragos con mantequilla balsámica
35 Min
Espárragos al vapor (800 g) en Varoma
40 Min
Ejotes al vapor (200-300 g) en cestillo
25min
Betabeles con alioli de cilantro
55 Min
Papas cambray al vapor (300-600 g) en cestillo
35 Min
Papas rostizadas TM6
1 godz. 15 min
Quinoa con ejotes
30 min
Puré de betabel
1 Std.
Ensalada de coles de bruselas
35 Min
Ensalada de betabel, pera y queso azul
1 Std.
Fideo seco en salsa de chiles TM6
35 Min